Jasmin Fara

Dit is Jasmin, een prachtige vrouw in de bloei van haar leven. Zij heeft haar eigen praktijk opgezet nadat ze in aanraking was gekomen met lichttherapie. Jasmin is opgegroeid met huidproblemen en de voorgeschreven tubes zalf van de dokter hielpen niet om voorgoed van haar huidproblemen af te komen. Een zoektocht begon en ze kwam erachter dat met een paar simpele levens veranderingen er al veel verschil kon maken.

”Ga met een ander om zoals je zelf behandeld wilt worden”.

Als ervaringsdeskundige weet zij als geen ander hoe ze met haar kennis voor een ieder die dat wenst een oplossing kan toepassen. Haar missie is om iedereen er stralend uit te laten zien.

Maak een afspraak

Haar verhaal

De glimlach van een kind

Zo zorgeloos en onbevangen. Niets is minder waar als je naar deze foto van Jasmin kijkt. Haar glimlach is een gedragspatroon geworden van het willen verstoppen van de schaamte van haar huidproblemen. Goed bedoeld en vooral onbewust is zij opgevoed met het advies ‘gewoon een coltrui te dragen zodat niemand die kapotte huid ziet’. Het zal nooit de bedoeling zijn geweest om haar als kind het gevoel van schaamte al op zo’n jonge leeftijd mee te geven en toch is dat gebeurd. Zo trok zij elke dag “de jas van schaamte aan” die steeds zwaarder op haar systeem drukte waardoor dat onbevangen kind, of later die aanwezige puber, helemaal niet zo zorgeloos was als ze leek.

De aanwezige puber

Er veel verschillende huidproblemen die kunnen ontstaan op jonge leeftijd en Jasmin weet inmiddels, uit eigen ervaring, dat begrip en begeleiding toendertijd veel rust had kunnen brengen zodat de start van een stukje zelfwaardering op veel jongere leeftijd had kunnen beginnen. Waardoor het dragen van “die jas schaamte” zou worden verlicht of zelfs helemaal niet zou zijn aangetrokken!

De kracht van het graven

“Het klinkt misschien gek, maar je gaat je echt anders voelen als je kleine dingen anders gaat doen in je leven”. Toen Jasmin ervan bewust werd dat haar ervaring met een problematische huid haar gedwongen heeft naar de details van het lichaam te luisteren, heeft haar dat met beide benen op de grond gezet. Alles wat ze at en dronk, alles wat zij voelde en bedacht in haar hoofd, de producten die ze op haar huid smeerde. Echt alles heeft invloed op de huid, het is immers ook ons grootste orgaan. En nu, na zoveel jaren vallen en opstaan, weet zij hoe je huidproblemen kan verzachten en wil zij die kennis delen met iedereen die daar behoefte aan heeft.

De weg naar het beste resultaat

Voordat je een behandeltraject kan starten is er een intake gesprek nodig, de intake en proefbehandeling zijn geheel gratis en vrijblijvend. Dit gesprek is belangrijk om te kijken of het tussen jou en Jasmin klikt. Er wordt er een huidanalyse gemaakt en Jasmin vraagt de nodige (medische) achtergrondinformatie. Dit is nodig om te kunnen bepalen of je veilig en effectief behandelt kunt worden. De volgende dag neemt Jasmin contact met je op om te vragen hoe de reactie van de huid is geweest en of je je comfortabel genoeg bij haar voelt om te kunnen starten. Als het een match is en de huid heeft goed gereageerd op de proefbehandeling draait vanaf dat moment alles om het resultaat, waar nodig kan tijdens het behandeltraject de manier van behandelen in overleg worden aangepast om tot het beste resultaat te komen.

Jasmin Fara | Ontharen & Huidbehandelingen

Geopend

Ma – Zon 8.00 tot 20.00

Adres

Singel 250, 1016 AB, Amsterdam

X