Elkaar leren kennen

Behandeltraject

Bij de intake kijk ik wat ik voor je kan betekenen. Dit duurt ongeveer een half uur, zodat er een goed beeld geschetst kan worden van je dagelijkse patronen die invloed zouden kunnen hebben op het behandeltraject. Alle informatie wordt doorgenomen en wordt er een proefshot gedaan met de diodelaser. Dit wordt gedaan om te kijken of jouw huid goed op de het licht reageert.
Als we samen het behandeltraject aangaan, draait alles om het resultaat. Waar nodig wordt in overleg het behandeltraject aangepast om ervoor te zorgen dat we tot het beste resultaat komen. Aan het eind van het behandeltraject nemen we de persoonlijke documentatie door en ronden hiermee af.

Boek nu

Verzorgingsproduct

Minstens zo belangrijk is om ervoor te zorgen dat je je huid goed voedt. Dat doe je door middel van de juiste informatie vergaren over je verzorgingsproducten. Welke voedingsstoffen zitten erin en welke wil je er juist niet in hebben. Waarom ik voor Koreaanse verzorgingsproducten kies? Ze bevatten geen parabenen en maken gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals ginseng, zeewier, bijen gif en zelfs slakkenslijm. De natuurlijke ingrediënten hebben te maken met de holistische manier van benaderen van Kbeauty; ‘hoe kan ik voorkomen dat ik pukkels krijg’. Een mooie en egale huid krijgen kost tijd en aandacht, dat doe je doormiddel van gestructureerd hydrateren en voeden met de juiste producten.

Voeding

Neem contact op voor meer informatie.

Innerlijke balans

Neem contact op voor meer informatie.

INTAKE € 25 30 (bedrag wordt verrekend met eerste behandeling)
Klein (enkele been- en/of neusvaatjes) € 75 30
Middel (enkele zones boven- en/of onderbenen) € 150 45
Groot (meerdere zones boven- en/of onderbenen) € 200 60
Vaten (been – neus – wangen)
Teleangiectasieen
Cherry Angiomen
Ruby Angiomen
Stellar Angiomen
Besenreisvarices
Venous lake
Spider Naevus
Hemangiomen

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Boek afspraak

Jasmin Fara | Ontharen & Huidbehandelingen

Geopend

Ma – Zon 8.00 tot 20.00

Adres

Singel 250, 1016 AB, Amsterdam

X